Message Board

Bagi yang ingin bertanya kepada saya (yg tidak berhubungan dengan film yang saya review, kalau itu silahkan di comment post reviewnya sendiri :D) atau sekedar memberikan saran, kritik dan/atau pesan-pesan lainnya buat VAMPIBOTS, disini tempatnya. Ini sebenarnya adalah tempat pengganti shoutbox/chatbox yg ujung-ujungnya malah dihujani spam. Dan insyaAllah kalau sempat pasti saya reply. Ask & comment away! Thank you :)

Or contact me here:
Photobucket Photobucket Photobucket


24 comments:

  1. Waah, sekarang ada fitur ask me nya, keren niich... duuh jadi makin iri sama Blog nya situ... XD

    Oh ya background item keren bro, sesuai sama warna kesukaan gw!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you :D ini buat ganti Chatbox sebenernya, soalnya banyakan spamnnya haha

      Delete
  2. Hey Riz, long time no talk, however I'm looking forward to your review on The Dark Knight Rises :) xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaak primskeh! yes, it's been a long time. Tungguin ya :)

      Delete
  3. sore mas fariz...minta ijin untuk pasang nama blog Vampibots di blogroll saya http://movie-latte.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silahkan :) terima kasih kunjungannya, sudah saya link balik :D

      Delete
  4. Hai mas vampibots, lagi jalan" nemu blog review movies juga, ijin pasang nama blog ya di blognya gue, movieneus.blogspot.com :), hope you want visit me back :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome! Thanks ya, sudah saya link juga :)

      Delete
    2. Done :). thanks juga ya mas. hehe

      Delete
  5. Please review Cloud Atlas if you haven't! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blm keluar download-annya, ditunggu ya :D

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Ini berarti masih kuliah di Surabaya ya. Kpaan2 kopdar bro, aku juga di SBy

    ReplyDelete
  8. Fariz, maaf agak OOT, tapi penasaran pendapat kamu sama list Variety Show SNSD yang aku buat. Linknya ini : http://wwwmilikdita.blogspot.com/2013/03/my-favorite-snsds-variety-show.html Hope you read and share some thoughts :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ngomongin variety snsd is always a fun thing!! Langsung ke tkp :)

      Delete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. hmmm... lagi penat ngerjakan tugas akhir tiba2 nyantol di blog ini. keren juga nih blog. i'm movie maniac too, fantasy, scie-fi, thriller are my passion.
    Majoring Medical faculty?? that's the best dream i ever had and now it's gone away!!!!!!!!!!
    would you like to review The usual suspect?? great movie ever!!! unpredictable ending!!
    Thanks for reviewing and sharing!!

    ReplyDelete
  11. Hi Fariz, I know that you maybe in the hectic situation *cek post2 terakhir* but I hope you don't mind, just tagging you at the liebster and sunshine award(s), it's a kind of blogathon, a fun one too, you could check on my post
    http://moviegasm.wordpress.com/2013/08/09/i-got-the-liebster-and-sunshine-awards-yay/#more-4128

    Happy holiday!

    ReplyDelete
  12. Halo Kak Fariz, Review-Luthfi mengundang Kakak untuk mengikuti Liebster dan Sunshine Awards. Kakak bisa cek di: http://review-luthfi.blogspot.com/2013/08/liebster-award-dan-sunshine-award.html. Terima kasih dan selamat bersenang-senang.

    ReplyDelete
  13. It might not make much sense to you now but remember, I chose you.

    Some call me a criminal mastermind but I just want the world to “see the bigger picture”. But to do that, I need you to be on my list.

    I can't make this too easy of course. I've hidden access to this list ‘behind’ AXN’s official website www.axn-asia.com

    Type in the word BLACKLIST on the www.axn-asia.com homepage and you’ll relinquish control of your computer to me ... don't worry, it's only temporary, no need to get flustered.

    I'll just need a couple of minutes to show you an incredible world of privilege and unrestricted access.

    It’s all part of AXN’s launch of 2013’s most anticipated show, The Blacklist .. somehow they've managed to piece bits and pieces together from what I've told them into a show. But they'll never have the complete picture.

    To be honest, I'm not that big a fan of comment boxes but there was no other way to reach you. From now on, every other day, I'll be releasing encrypted information via my Twitter handle @reddingtonred. Remember, all of this information is highly sensitive. It must only be shared with people you can trust. So be careful who you talk to.

    Knowledge is power.
    Red

    ReplyDelete
  14. Halo, bro :) boleh tukaran link?

    Cheers!

    sinekdoks.wordpress.com

    ReplyDelete
  15. Hi Fariz! Salam kenal, saya Aisya dari Moxienotion. Would really love to have you on our future screenings, kindly drop us an email at info@moxienotion.com yah for your contact person. Ditunggu... Thanks!

    ReplyDelete
  16. Hi Fariz! Nice to know you, bolehkah aku minta contact person kamu untuk keperluan pekerjaan? please kindly drop your email to tashya.araysha@lionandlion.com or contact person kamu ya, ditunggu.. Thanks!

    ReplyDelete